.

.

среда, 9. октобар 2013.

Мреже мировале у Бистрици

Бистрица - ФК Лазаревац 0:0 (0:0)
Стрелци:
Терен: ФК "Бистрица" Бистрица. Гледалаца: 30
Главни судија: Милош Јосиповић Помоћници: Новица Јанковић, Катарина Красић
Делегат: Дејан Илић

БИСТРИЦА: Пантелић, Лазаревић, Недељковић (46. Бранковић), Јаковљевић (78. Влаховић Ми.), Дишић, Пауновић, Анђелковић (к), Марковић Н., Вукићевић, Џогаз (84. Марковић Д.), Влаховић Ма.

ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Петровић, Цојић, Пауновић, Маринковић (к), Бојић (69. Аулик), Лазић (58. Мицић), Миљанић, Јеремић, Видаковић (87. Илић), Јовановић.



Најнепопуларнији резултат у Бистрици у оквиру 7. кола Прве општинске лиге. Мреже се нису затресле, али је свакако било прилика на обе стране. Голмани су имали свој дан и сигурно заслужују да буду играчи ове утакмице. Од како је ФК Лазаревац почео да се такмичи, ово нам је први пут да одиграмо 0:0 са неким од противника. И други податак је свакако занимљив. Последњи пут кад је наш тим одиграо нерешено у првенству било је то 21. априла 2012. у сезони 2011/2012. Играли смо тад 2:2 против екипе Стрмова. Од тад смо одиграли 28 првенствених утакмица без нерешеног исхода. Све до утакмице са Бистрицом прошле недеље на њиховом терену. Био је ово други сусрет ових тимова. Први је одигран на турниру у Шушњару, када је после 1:1 у регуларном делу сусрета, наш тим победио после бољег извођења једанаестераца. Фудбалски клуб Бистрица је пре овог првенства претрпео доста измена у играчком кадру. Доста се причало о томе и сви су веровали да ће овај тим имати мале шансе у првенству. Ипак пред сам старт лиге успели су донекле да консолидују своје редове и да буду и даље екипа која неће тако лако давати бодове. То су наши играчи добро знали тако да нису потценили домаћина. Сјајно су играли на том мечу, а да смо имали и мало среће у завршници сигурно да би и са цела три бода однели кући. Овако резултат који је и једну и другу екипу оставио на позицијама и пре овог меча. Наредно коло опет гостовање за наш клуб. Дочекаће нас екипа "Младог борца" из Жупањца. Спортски поздрав!!!