.

.

уторак, 15. октобар 2013.

Нерешено крај Ибарске магистрале

Млади Борац (Жупањац) - ФК Лазаревац 1:1 (1:0)
Стрелци: 1:0 Бошковић З. у 2, 1:1 Лазић у 89. минуту
Терен: ФК "Млади борац" Жупањац. Гледалаца: 50
Главни судија: Андрија Илић Помоћници: Милош Симић, Игор Тиодоровић
Делегат: Момчило Делић
Искључен играч: Зоран Бошковић у 77. минуту (Млади борац)

МЛАДИ БОРАЦ: Катић, Маринковић, Ћосић (к), Николић, Јаблановић, Пековић, Глишић (61. Бошковић М.), Симеуновић (68. Миловановић), Бошковић З., Радовановић, Мијатовић.

ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Петровић, Цојић, Јаковљевић (46. Пауновић), Маринковић (к), Јовановић, Мицић (67. Лазић), Миљанић, Јеремић, Видаковић, Бојић. 



Подела бодова у Жупањцу. Обе екипе могу да жале за пропуштеним приликама. И Млади борац и Лазаревац су имали своје шансе на мечу и могућност да дођу и до сва три бода. Овако остаје за тако нешто на другом приликом. Меч није ни почео, а нападач Зоран Бошковић користи кикс Јаковљевића и доводи домаће у вођство од 1:0. Мали шок за наше играче који су навикли ове сезоне да приме прво гол па да онда "јуре" резултат. Тако је изгледа лакше. Могли смо до одласка на полувреме да изједначимо што би свакако утицало и на крајњи резултат меча, ал овако две пречке капитена Маринковића, и младог Цојића са 30 метара, су приморале тренера Видаковића да промени нешто за друго полувреме. Наши играчи су знали да могу до поготка и сама вера у то им је и донела радост у самом финишу сусрета. Пре тога, домаћи су остали са играчем мање када је због другог жутог картона из игре морао једини стрелац до тада Зоран Бошковић. Силовити напади нашег тима су уродили плодом на крају сусрета. Маринковић након ударца главом по трећи пут на мечу погађа пречку, али све је то испратио нападач Лазић67. минуту заменио Мицића) и постигао изједначујући погодак. Радост наших играча, а домаћи навијачи су у тим тренуцима имали шта да кажу судији Илићу. Након што је искључио нападача Бошковића уследили су протести како играча тако и навијача Младог борца. Судија је продужио утакмицу за 4 минута, а у том периоду су и једни и други имали шансе за још неки гол. Кад се повуче црта свакако да можемо бити задовољни резултатом, али и игром у појединим тренуцима сусрета. Ово је било друго гостовање у низу, и она су нам обезбедила два бода и останак на 6. позицији у првенству. Наредни сусрет је на Комуналеу са екипом Будућности из Дудовице. Спортски поздрав!!!