.

.

среда, 3. јул 2013.

ФК Лазаревац на турниру у Дрену

Нова сезона за ФК Лазаревац почиње на меморијалном турниру који се, 29. и 30. јуна, одржава у Дрену. Први по реду турнир даје се у част Драгомиру Драгићевићу Певцу, човеку који је пружио огроман допринос развоју лазаревачког спорта. На овом турниру, поред домаћина Радничког, учествују још екипе Бурова и Бистрице. Жребом је одлучено да се првог дана од 16ч састану Бурово и Лазаревац, а од 18ч Раднички и Бистрица. У недељу су на програму утакмице за 3. и 1. место.

Екипа Бурова сигурно важи за главног фаворита на турниру. Иако су недавно напустили Другу београдску лигу (заузели 8. место), важе за јак колектив и у саставу имају неколико сјајних играча. Сезону 2013/14. играће у Првој општинској лиги Лазаревац.

Бистрица се већ дуго година такмичи у Првој општинској лиги. Претходну сезону је завршила на 6. месту. У свом тиму имају неколико играча који су наступили за репрезентацију општине Лазаревац. По квалитету ће се сигурно наћи у финалу турнира.

Лазаревац је најмлађи клуб на територији општине Лазаревац. На позив домаћина турнира оберучке смо прихватили учешће. На турниру се састају са екипом Бурова, и биће им веома тешко ући у финале. У претходној сезони су остварили велики успех, и као први на табели се пласирали у Прву општинску лигу.

Раднички ће пред својом публиком покушати да дође до главног пехара. Домаћину ће ово бити прилика да испроба нове играче за следећу сезону када се буду такмичили у Другој општинској лиги. Претходну сезону су завршили на претпоследњем месту.