.

.

понедељак, 10. јун 2013.

Победа у последњем колу па прослава титуле


ФК Лазаревац - Борац (Араповац) 4:1 (2:0)
Стрелци: 1:0 Видаковић у 25, 2:0 Пауновић у 33, 2:1 Аврамовић у 48, 3:1 Јеремић С. Бојан у 82, 4:1 Јаковљевић у 88 минуту.
Терен Борца у Лазаревцу. Гледалаца: 100

ЛАЗАРЕВАЦ: Јевтић, Аулик, Пауновић, Јаковљевић, Маринковић (к), Перишић (70. Јеремић Д. Бојан), Лазић, Јовановић, Јеремић С. Бојан, Видаковић, Мицић (46. Костадиновић).


БОРАЦ: Гвозденовић, Ђурић, Ђорђевић Н., Ђорђевић Р., Пантелић, Исаиловић, Рубежић, Николић, Аврамовић (к), Павловић, Ранковић.



Екипа ФК Лазаревца је шампионски завршила такмичарску сезону пред домаћом публиком. Сви који су се у суботу нашли на терену Борца, популарном "Ил Комунале-у", могли су да уживају у отвореној и нападачкој игри оба тима, да виде доста голова и да присуствују додели пехара за најбољу екипу ове сезоне. Секретар Фудбалског савеза општине Лазаревац, Бранимир Станковић Сода, уручио је капитену ФК Лазаревца, Николи Маринковићу, пехар за освајање првог места пре почетка меча. Уследило је славље међу играчима и навијачима нашег клуба, а ми смо убрзо и на терену успели да се одужимо добром игром и новом победом. Са скором од 13 победа и само 3 пораза, након само две такмичарске године улазимо у Прву општинску лигу, која ће бити веома јака следеће сезоне. 

Утакмица је била доста узбудљива, отворена и са доста лепих потеза. Екипа Лазаревца је решила да освоји нова три бода пред домаћом публиком и у томе је успела резултатом 4:1. Четири играча су се уписали у стрелце. Најпре је у 25. минуту Видаковић довео наш тим у вођство. Овај играч је са са 5 голова и 11 асистенција сигурно један од наших најбољих појединаца у овој сезони. У 33. минуту је виђен и најлепши погодак на утакмици. Након корнера на одбијену лопту је натрчао Пауновић и ефектним и прецизним ударцем са 16-17 метара послао иза леђа голмана Гвозденовића. Тим резултатом се и отишло на одмор. 




У наставку су гости најпре смањили на 2:1 преко Аврамовића, али су Јеремић и Јаковљевић у финишу сусрета осигурали победу нашег тима. Јеремићу је ово био 10. погодак на 13 мечева у првенству, што га чини нашим најбољим стрелцем. Јаковљевићу је ово био првенац у дресу Лазаревца. Нашао се очи у очи са голманом Борца и смиреним, пласираним ударцем по земљи ставио тачку на овај сусрет и на сјајну партију током читаве сезоне. Могло је и до убедљивијег резултата да се на крају меча поједини играчи ниси испромашивали. Треба такође истаћи и нашег голмана Јевтића коме је ово био деби у дресу Лазаревца. Иако се први пут нашао међу стативама, имао је неколико сјајних интервенција на овом мечу.

Након меча, уследила је прослава титуле за све пријатеље клуба. Уз "музику на увце", чувено Мијино печење и хладно пиво и жестину славило се до дубоко у ноћ. Следи заслужени одмор за све нас у клубу, а затим и да се полако припрема за јачи ранг такмичења. Овим путем се још једном захваљујемо свим нашим драгим пријатељима који су помагали овом клубу. Уз њихову помоћ смо урадили велику ствар за наш град и нас играче. Ово је сигурно најдрагоценији пехар за наш клуб, али обећавамо не и последњи. Спортски поздрав!!!


Јовановић, Видаковић и Јеремић

тренер Видаковић и Пауновић

Јаковљевић са пехаром


Живојиновић са пехаром

славље