.

.

понедељак, 3. јун 2013.

Нова три бода освојена у Соколову


Соколово - ФК Лазаревац 1:4 (0:2)
Стрелци: 0:1 Јеремић у 38, 0:2 Лазић у 44, 0:3 Лазић у 65, 1:3 Бркић у 73 из пенала, 1:4 Маринковић у 88 минуту.
Терен у Соколову. Гледалаца: 50

СОКОЛОВО: Трајковић, Давидовић, Миловановић, Илић И., Толовић (к), Петковић, Илић М., Бркић, Радосављевић (88. Симић), Јанковић, Милић.

ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Аулик, Пауновић, Јаковљевић, Маринковић (к), Радуловић, Лазић, Јовановић, Јеремић, Видаковић, Мицић (58. Рацић).



Иако је већ остварен пласман у виши ранг, тренер Лазаревчана Видаковић се за овај меч определио за најјачи састав. У стандардној формацији, играчи су максимално озбиљно ушли у овај меч са жељом да се освоје нова три бода. У томе су и успели. Резултатом 4:1 поразили смо домаћи тим Соколово, у једној пријатељској и фер борби. 

Резултат на полувремену је гласио 0:2 за наш тим, међутим домаћин је имао три стопостотне прилике за гол у првом делу меча, али је нападач домаћих Радосављевић сваки пут био непрецизан. У тим тренуцима најбољи појединац нашег тима је био голмана Нешковић који је сјајним интервенцијама држао наш тим у игри. Пошто нису могли домаћи играчи, наши нападачи Јеремић и Лазић су прве праве прилике за гол искористили и тако донели предност Лазаревцу. Јеремић је најпре у 38. минуту јаким и прецизним ударцем главом савладао голмана Трајковића, а само минут пре одласка на одмор сјајну акцију нашег тима је крунисао и Лазић.

У другом полувремену наш тим је из брзих контри могао и до озбиљнијег вођства. Домаћи су се грчевито бранили, али су и они имали пар изгледних прилика за гол. Својом другим голом на мечу, Лазић је у 65. минуту решио питање победника. Начин на који је постигнут погодак се никако није свидео домаћим играчима, па је капитен Толовић зарадио и једини жути картон на мечу после приговора судији Симићу. Да би се на неки начин искупио, судија је у 73. минуту показао на белу тачку за домаћина. Сигуран егзекутор је био Бркић. То је било све што су играчи Соколова урадили на мечу. У наставку, опет неколико озбиљних налета на гол Трајковића, али је фалила смиреност у завршници. Тачку на још једну сјајну партију ставља капитен Маринковић голом у 88. минуту. Поред овог гола, Маринковић је имао и три асистенције и сигурно је обележио овај сусрет.

Наредног викенда се играју утакмице последњег кола. На нашем стадиону у госте нам долази екипа Борца из Араповца. Позивамо наше пријатеље и све љубитеље фудбала у Лазаревцу да дођу у суботу и присуствују прослави титуле. Меч против Борца почиње у 17:30

Спортски поздрав!!!