.

.

недеља, 28. октобар 2012.

7. коло Друге општинске лиге

Младост Лесковац - ФК Лазаревац 2:0 (0:0)
Стрелци: 1:0 Миленковић у 60, 2:0 Башица у 84 минуту.
Терен у Лесковцу. Гледалаца: 30
Црвени картон: Јовановић у 55. мин. (Младост)


МЛАДОСТ: Бајић, Јовановић, Станисављевић, Миленковић, Глишић, Толовић, Башица, Ђуришић (89. Врачарић), Тарабиновић (87. Благојевић), Лазаревић, Томић.

ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Николић, Аулик (85. Рацић), Јаковљевић (53. Вићентијевић), Маринковић, Јовановић, Пауновић (89. Пакић), Видаковић, Живојиновић, Јеремић, Лазић (68. Јеремић).



Екипа Младости је заслужено победила у овом дуелу, али мора се рећи да обе екипе нису приказали никакву игру првенствено због јако лошег терена. Голови су пали у другом полувремену, убрзо након искључења домаћег играча Јовановића због вређања помоћног судије. У 60. минуту Миленковић је са неких 25м распалио по лопти и постигао прави евро гол. Домаћин је тада повео, а прилику за изједначење је имао Живојиновић када је са свега два метара главом шутирао преко гола. Тачку на овај меч је ставио Башица у самом финишу сусрета када се најбоље снашао у нашем петерцу. 

Било је јако пуно тензије на терену. Нервозни су били готово сви играчи јер нису могли да раде оно због чега су дошли, а то је да играју фудбал. Терен је јако утицао на све то, али мора се напоменути и лоше понашање капитена домаћих Томића који је често провоцирао наше играче. Било како било, окрећемо се наредном сусрету и настављамо борбу за сам врх табеле. У госте нам наредног викенда долази екипа Соколова. Меч почиње у 14 часова. Спортски поздрав