.

.

недеља, 1. јун 2014.

Грађани по старом!!!

ФК Лазаревац - Полет (Миросаљци) 1:5 (1:0)
Стрелци: 1:0 Миљанић у 20, 1:1 Ивковић у 55, 1:2 Радовановић З. у 60, 1:3 Радовановић С. у 62, 1:4 Радовановић С. у 70, 1:5 Станић у 85. минуту
Терен: ФК "Борац" Лазаревац. Гледалаца: 20
Главни судија: Горан Милошевић Помоћници: Милан Ђуретановић, Добривоје Јанковић
Делегат: Владан Василијевић

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Пауновић З., Росић, Јаковљевић, Бојић, Ивковић (70. Јевтић), Благојевић, Миљанић, Јеремић (к), Богдановић, Станојевић (70. Лазић)

ПОЛЕТ: Катић, Стевановић, Радојевић, Марић, Ивковић, Филиповић, Станић, Видовић, Мијатовић (80. Николић), Радовановић З., Радовановић С. (73. Арсенијевић)


Грађани таман одиграју једну утакмицу како треба (добра и борбена игра у Дудовици упркос поразу), али зато наредну одиграју очајну па доживе нови убедљиви пораз и то на свом терену. Поново је пет голова завршило у нашој мрежи и овога пута гости из Миросаљаца су однели сва три бода.

Никола Миљанић је поново био стрелац за наш тим у првом полувремену када смо повели у 20. минуту игре. Тако се и завршило полувреме, иако је досуђен пенал за противника (један податак - на последњих 7 утакмица судије су свирале чак 5 пенала за наше ривеле!!!), али је голман Павловић успео да одбрани свој гол и тако на одмор одемо са једним голом предности. Међутим потпуно друга слика у наставку меча. Како смо примили први погодак (заиста прелеп гол играча гостију Ивковића из слободног ударца) тако смо изгубили и жељу за игром, па смо у кратком времену успели да примимо још два поготка. Ништа није полазило за ногом нашим изабраницима, па је само било питање колико ћемо још голова примити до краја меча. Успели су гости још два пута да савладају голмана Павловића и тако нанесу још један убедљив пораз Грађанима. После овог пораза наш тим је сада 12. на табели (услед 7 узастопних пораза у првенству, што је негативан рекорд). Подсећања ради, плаво-црни су били чак 3. на табели (1-4. коло), па онда и 5. (9-10. коло). Након тога услед очајних игара и резултата наш тим је почео да тоне, и сад се налазимо само изнад Слоге из Лукавице и Димитрије Туцовића из Шушњара. Остало је још 3 кола до краја, а наредни меч је већ у среду против ТЕК Слоге у Великим Црљенима. Спортски поздрав!!!