.

.

среда, 14. мај 2014.

Пораз и на Комуналеу

ФК Лазаревац - Бистрица (Бистрица) 1:5 (1:2)
Стрелци: 0:1 Влаховић Ма. у 15, 1:1 Бојић у 20, 1:2 Бранковић у 28, 1:3 Недељковић Н. у 55, 1:4 Бранковић у 65, 1:5 Влаховић Ма. у 78. минуту
Терен: ФК "Борац" Лазаревац. Гледалаца: 50
Главни судија: Далибор Станковић Помоћници: Игор Тиодоровић, Миодраг Пиштињат
Делегат: Милисав Нешковић

ЛАЗАРЕВАЦ: Јаковљевић, Пауновић З., Петровић Н., Миљанић, Петровић М., Пауновић И., Благојевић (80. Станојевић), Љубичић, Јеремић (к), Богдановић, Бојић (72. Ивковић)

БИСТРИЦА: Петровић, Влаховић Ми. (80. Јовичић), Недељковић Н., Недељковић М., Марковић, Васиљевић, Анђелковић (к), Јаковљевић, Бранковић, Ђогаз (78. Петровић), Влаховић Ма.  



Након меча са екипом Младости из Чибутковице уследио је меч на домаћем терену против Бистричана. По изузетно лошем и кишовитом времену, по тешком терену за игру, боље су се снашли гости из Бистрице и савладали Грађане испоставиће се на крају високим резултатом. У грчу су ушли гости у овај меч, пажљиво и стрпљиво се бранили, и кад су упутили први шут ка нашем голу, на којем је уместо стандардног голмана Павловића стајао играч Јаковљевић, и видели да му брањење није јача страна, то их је охрабрило и дало на самопоуздању да могу борбеније да крену на наш гол. Укупно су два пута шутнули на наш гол у првом полувремену и оба пута славили поготке, док смо ми у једном тренутку успели да изједначимо на 1:1 преко Бојића. У наставку меча грешке у нашој одбрани су знали гости да искористе и дођу до велике победе. Код резултата 1:3 за Бистрицу успели смо да промашимо немогуће у пар наврата. Гости су казнили те промашаје и дошли до нова три бода. Наредни сусрет је поново на нашем терену овога пута против Младог борца из Жупањца. Спортски поздрав!!!