.

.

понедељак, 28. април 2014.

Петарда у Чибутковици

Младост (Чибутковица) - ФК Лазаревац 5:0 (1:0)
Стрелци: 1:0 Крстовић М. у 35, 2:0 Васиљевић у 49, 3:0 Васиљевић из једанаестерца у 53, 4:0 Радовановић у 60, 5:0 Сајић у 88. минуту
Терен: ФК "Младост" Чибутковица. Гледалаца: 100
Главни судија: Ненад Нешковић Помоћници: Младен Миловановић, Радиша Маринковић
Делегат: Зоран Васиљевић

МЛАДОСТ: Маринковић, Бојковић, Васић, Крстовић Н. (к), Спасић, Васиљевић (55. Живковић), Радовановић, Бојовић, Сајић, Ђурић (57. Станковић), Крстовић М. (53. Раденковић)

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Пауновић, Илић, Јаковљевић, Петровић М., Благојевић, Миљанић, Јеремић, Ивковић, Петровић Н.


Десет играча Лазаревца је кренуло пут Чибутковице да се супростави екипи Младости. Храбро су се држали све до 35. минута када је нападач домаћих Милан Крстовић повисио на 1:0. Тако се и завршило прво полувреме, а вероватно је то било и неочекивано за домаћу публику, јер су очекивали више голова у нашој мрежи. У наставку меча, пад у нашој игри звог играча мање на терену, док играчи Младости "убацују у 5. брзину" и врло брзо долазе до озбиљнијег вођства. Двоструки стрелац Васиљевић и Радовановић су савладали голмана Павловића од 49. до 60. минута, док је "тачку на и" ставио Сајић у 88. минуту.

Није се ни могао очекивати јачи отпор наших изабраника, јер су били бројчано слабији као и то да је екипа Младости одлично припремљена и налази се у борби за виши ранг. Нама преостаје да наредна два меча на свом терену одиграмо што боље против Бистрице (3. маја), односно Младог борца из Жупањца (10. маја). Позивамо нашу публику да нас подржи у тим сусретима. Спортски поздрав!!!