.

.

понедељак, 31. март 2014.

Грађани доживели дебакл у Шушњару

Димитрије Туцовић (Шушњар) - ФК Лазаревац 6:2 (4:0)
Стрелци: 1:0 Савић у 22, 2:0 Пипер у 30, 3:0 Милосављевић у 37, 4:0 Савић у 45, 5:0 Савић у 75, 6:0 Пипер у 81, 6:1 Богдановић у 86 из једанаестерца, 6:2 Богдановић у 89. минуту
Терен: ФК "Димитрије Туцовић" Шушњар. Гледалаца: 50
Главни судија: Дејан Павић Помоћници: Катарина Красић, Јована Коички
Делегат: Влада Ђорђевић

Д. ТУЦОВИЋ: Савковић (к), Милиновић, Дамјановић, Јовановић, Павловић, Аулик, Пауновић (46. Петровић), Пипер (86. Дејановић), Илић (82. Секулић), Милосављевић, Савић.

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Пауновић З. (46. Петровић Н.), Росић, Јаковљевић Д. Марко, Пауновић И., Петровић М., Богдановић, Миљанић, Брајовић, Јеремић (к) (86. Станојевић), Бојић (46. Јаковљевић Ј. Марко).


Тежак пораз Грађана на јучерашњој утакмици у Шушњару. Доживели смо прави дебакл против екипе која је до овог меча била последња на табели, али решена да у наставку такмичења проба да освоји што више бодова и тако остане у Првој општинској лиги. Просто су надиграли наше играче и што је најбитније све своје шансе успели да искористе и поведу са високих 4:0 већ после првих 45 минута игре. Нама остаје да жалимо за недосуђени пенал над Јеремићем у уводним минутима утакмице, као и "бомбу" Бојића коју је једва успео да одбрани голман Савковић, као и када је Јеремић успео да лобује голмана домаће екипе, а Павловић са гол линије отклони опасност. Све је то било код резултата 0:0, а онда за 20 минута наша екипа је успела да прими 4 поготка. Прво је хитроноги нападач Савић успео да побегне нашој одбрани, а потом из прекида асистенцијама Илића најпре Пипер, а потом и Милосављевић повећавају предност. Задње секунде утакмице поново је обележио Савић који је на идентичан начин постигао свој други погодак.


Наставак меча почињемо са нешто измењеним саставом и офанзивнијом тактиком. Одмах су у игру ушли Марко Јаковљевић, бивши судија, као и Немања Петровић. Из игре су изашли Бојић и Зоран Пауновић. Домаћин је чувао предност од 4:0 док су наши изабраници покушавали да смање разлику али једноставно лопта није хтела у гол. Опет после наших промашаја домаћи тим даје још два гола (Савић и Пипер), и резултат је тада гласио невероватних 6:0 за екипу Димитрија Туцовића. У финишу меча уместо нападача Јеремића дебитовао је Станојевић а наш тим је у том периоду успео да постигне два поготка. И овог пута Драган Богдановић је постигао оба поготка као и на претходном мечу.

Домаћин је остварио и другу победу у наставку такмичења из исто толико мечева, и побегао са 14. места на табели. Наш тим је опет пружио бледу игру, и ако смо се у неку руку извукли против Јунковчана овога пута играчи из Шушњара су успели да казне све наше грешке и са великом разликом нас победе. Окрећемо се наредним ривалима протих којих ћемо гледати да узмемо што више бодова. Противник у 16. колу је екипа Слоге из Лукавице, још један тим који ће се грчевито борити за опстанак. Меч се игра у суботу са почетком у 16:30 на популарном "Комуналеу". Спортски поздрав!!!