.

.

четвртак, 22. август 2013.

Комшијски дерби припао екипи Борца

Јуче је на терену "Il Comunale" одиграна утакмица између два пријатељска клуба, Борца и Лазаревца. Била је ово такозвана "генералка" за оба клуба, којима почиње првенство овог викенда. Обе екипе гостују у првенству. Борац иде пут Барошевца, док Лазаревчани иду у Цветовац да се супроставе екипи Младог радника из Јунковца.

Борац је јуче победио наш тим резултатом 3:2 (1:1). Малобројна публика је свакако могла да ужива у приказаној игри оба клуба. У првом полувремену Борац се прописно испромашивао, да би уследила казна на другој страни када је Бојан Јеремић био најбољи у скоку и довео наш тим у вођство. Изједначење је дошло у самом финишу првог полувремена када је капитен Борца Јовановић на сличан начин поравњао резултат. Уследило је друго полувреме и тада креће отворенија игра на обе стране. Борац долази у вођство поново после прекида и поново преко Јовановића. После неколико измена у оба тима следи "јурњава" по терену, брзи контранапади и још отворенија игра. После једне такве акције Лазаревац долази до изједначења. Стрелац поготка је Бојан Илић који се најбоље снашао у петерцу Борца. И као што смо у финишу првог полувремена примили гол, тако је уследио и трећи у нашој мрежи на самом крају меча. Игром и резултатом су сви у нашем табору задовољни. Ако будемо у првенству имали приступ свакој утакмици као што смо то учинили јуче, мишљења смо да ће екипа Лазаревца бити тежак противник сваком тиму. Спортски поздрав!!!

Састав екипе: Нешковић - Јаковљевић, Јовановић, Петровић - Аулик, Пауновић З. - Миљанић, Пауновић И., Маринковић - Лазић, Јеремић. Играли су још: Цојић, Бојић, Илић, Росић, Јевтић