.

.

недеља, 12. мај 2013.

Тежак пораз у Шушњару

Димитрије Туцовић - Лазаревац 4:1 (2:0)
Стрелци: 1:0 Ристановић у 6, 2:0 Секулић из пенала у 24, 2:1 Живојиновић у 50, 3:1 Ђукетић у 63, 4:1 Ђукетић у 70 минуту.
Терен у Шушњару. Гледалаца: 50

Д. ТУЦОВИЋ: Савковић (к), Митић, Милиновић Н., Милиновић Г. (73. Миловановић И.), Секулић, Живановић, Петровић, Ђукетић (83. Кулунџић), Дејановић (65. Пипер), Ристановић, Миловановић Д. (46. Милосављевић).

ЛАЗАРЕВАЦ: Јаковљевић, Аулик (46. Јеремић Бојан Д.), Пауновић, Перишић (65. Рацић), Радуловић, Вићентијевић, Лазић, Живојиновић, Јеремић Бојан С. (к), Костадиновић, Мицић.

Да је којим случајем екипа Лазаревца данас победила, првенство би било свакако завршено. Овако, уследио је пораз од увек неугодне екипе Димитрије Туцовића и то високим резултатом 4:1 (2:0). Морамо напоменути и то да смо пут Шушњара кренули без четири стандардна играча, између осталог и без голмана, што је приморало тренера Видаковића да изврши неколико рокада у тиму.

У овом поразу нећемо тражити никакав алиби. Једноставно, био је то лош дан за нашу екипу. Услед бројних победа морало је да дође и до пораза. Никако не умањујемо победу домаће екипе, нити се жалимо на суђење, клизав терен, лоше време итд. Домаћин је успео да казни све наше грешке и заслужено тријумфује. 

Остало је још три кола до краја првенства. Два пута ћемо бити домаћини, а идемо у госте само екипи Соколова. Надамо се да ћемо у наредним мечевима приказати оне игре које су нас и довеле на чело табеле. Наредно коло бићемо свакако јачи што се тиче састава екипе и јуримо нову победу пред домаћом публиком. 

Спортски поздрав