.

.

недеља, 7. април 2013.

ФК Лазаревац - Степање 1:1 (0:0)


Док се овог викенда играло редовно 10. коло у оквиру Друге општинске лиге, наш тим је одиграо пријатељску утакмицу јер смо били слободни у првенству. На помоћном терену у Шопићу ремизирали смо са гостима из Степања. Крајњи резултат је гласио 1:1. Мреже су мировале у првом полувремену, да би у наставку прво гости повели након корнера када је лопта закачила једног гостујућег играча и завршила у нашој мрежи. Лазаревац је појачао темпо, створили смо неколико шанси по гол, а мора се истаћи голман гостију који је у пар наврата сјајним одбранама спречио његов тим пораза. Изједначио је Ненад Видаковић, ударцем са беле тачке, после оправдано досуђеног једанаестерца. Овим путем му честитамо на 10. поготку у дресу Лазаревца.

Састав на данашњем мечу:

Јаковљевић - Каменица, Јовановић, Рајковић - Аулик, Пауновић - Живојиновић, Видаковић, Маринковић - Лазић, Мицић.

Играли су још: Богдановић, Илић, Вићентијевић.

Кад подвучемо црту, можемо бити задовољни играма и резултатима у овом припремном периоду. Одиграли смо укупно 7 утакмица, због лоших временских услова били смо приморани да одложимо још три утакмице. Остварили смо 2 победе, 3 нерешене и 2 пораза уз гол разлику 13:13. Махом смо утакмице играли на страни.

Наредног викенда је дуго очекивана утакмица за наш тим. У суботу, 13. Априла са почетком у 17 часова, на терену Борца у Лазаревцу одмерићемо снаге са гостима из Трбушнице, екипом 20. Октобра.

Спортски поздрав!!!