.

.

недеља, 1. април 2012.

Д. Туцовић - ФК Лазаревац 2:2

Данашња утакмица је била наша последња провера пред почетак пролећног дела првенства. Одиграли смо са нашим пријатељима из Шушњара солидну утакмицу, где смо више гледали на то да нам се неко од играча не повреди. Резултат је био у другом плану, а и овај пут није била присутна цела екипа. Пре него што се осврнемо на данашњи меч, ево и укратко учинка наше екипе и играча у овим припремним утакмицама. На 11 утакмица, које су одигране у распону од 25 дана, остварили смо 3 победе, 3 нерешене и 5 пораза, уз гол разлику 25:29. Што се тиче стрелаца, најефикаснији је био Борис Лазић са 8 погодака, Никола Маринковић са 4, Иван Пауновић са 3, Душан Аулик, Бојан Јеремић и Стеван Живојиновић са 2, док су се још у стрелце уписали Ненад Видаковић, Драган Николић, Душан Мицић и Раде Јанковић.
Да се вратимо на данашњи меч. Одигран по пријатном времену за игру, обе екипе су створиле неколико изгледних прилика за гол. Резултатом 2:2, на крају могу бити задовољни и једни и други. Нервозна игра нашег тима на самом почетку, домаћи кажњавају и долазе у вођство од 1:0. Убрзо изједначујемо преко Рада Јанковића, коме је ово био првенац у дресу Лазаревца. Домаћи су поново повели након смушености наше одбране. Вредно помена је и две пречке екипе Д. Туцовића, као и неколико опасних напада нашега тима углавном по левој страни. У наставку, блага иницијатива домаћих, но без правих прилика по гол. Изненадили смо домаће једном лепом акцијом на центру и лепог упошљавања од стране Ивана Пауновића ка Борису Лазићу, а овај смирено пласира лопту поред голмана домаће екипе за ново изједначење. Средином другог полувремена, најизгледнија шанса за екипу Д. Туцовић, али Милан Јовановић отклања опасност са саме гол линије. Затим следи неколико фуриозних налета нашега тима, где су се шансе ређале као на траци. Фалила је присебност у завршници акције. Ипак, најважније да смо већим делом игре задовољни нашим приступом, видели где има места за напредак и завршили утакмицу без повређеног играча.

У суботу 07. априла, са почетком у 16:30, на терену у Шушњару наставак пролећног дела првенства. Окршај са екипом Борца из Араповца. Сви сте позвани да подржите најмлађи клуб из Лазаревца. Спортски поздрав!!!