.

.

недеља, 28. септембар 2014.

Грађани и даље без бодова

Млади радник (Јунковац) - ФК Лазаревац 7:1 (4:1)
Стрелци: 1:0 Живојиновић у 7, 2:0 Благојевић у 21, 2:1 Богдановић у 28, 3:1 Матић у 35, 4:1 Живковић у 37, 5:1 Матић у 53, 6:1 Матић у 70, 7:1 Маринковић у 78. минуту
Терен: ФК "Млади радник" Јунковац. Гледалаца: 30
Главни судија: Ненад Нешковић Помоћници: Немања Петровић, Младен Миловановић
Делегат: Радојка Толовић Васиљевић

МЛАДИ РАДНИК: Павловић, Стојадиновић (50. Поповић), Маринковић, Петровић (к), Јовичић, Јовановић, Благојевић, Џаврић (46. Радовановић), Живковић, Матић, Живојиновић (46. Саватијевић)

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Росић, Миловановић, Милосављевић, Јанковић, Горета, Јевтић, Недељковић, Станојевић, Богдановић (к)


У Јунковац је кренуло десет наших играча тако да смо били у проблему и пре почетка меча. Због бројних обавеза као и због повреда и суспензије нисмо били у могућности да изађемо са најјачом поставом као и са свих 11 играча. Али, гледајући са стране наши изабраници су се кретали на терену јако добро и није се могло ни приметити да смо у мањку са играчем. Наравно да смо знали да ће бити јако тешко освојити и бод против одличне екипе из Јунковца. Са неколико нових играча делују јако озбиљно и надмоћно у односу на наш клуб који је у саставу имао и ровите играче.

Полувреме је заслужено припало домаћину који је из сличних ситуација постизао голове на мечу. Прављење офсајд замки није уродило плодом сваки пут тако да су нападачи из Јунковца успели четири пута да савладају нашег голмана Павловића. Након што су повели резултатом 2:0, једна одлична акција нашег тима је уродила плодом и успели смо и да смањимо резултат преко Драгана Богдановића. Одмах у следећем нападу помоћни судија диже заставицу због наводне офсајд позиције у којој се нашао наш капитен Богдановић иако није било ни говора о томе. Да није потигнута заставица, нећемо да кажемо да би сигурно дали и други гол, али би Богдановић за пар секунди био очи у очи са голманом јунковчана. Овако, уследила су два брза гола домаћина у 35. и 37. минуту.

У наставку меча, тренер домаћих Ранчић одмах убацује млађе играче како би и они добили прилику да се покажу. ФК "Млади радник" је углавном покушавао да лоптама у празно и избегавањем офсајд замки дође до још неког поготка. То им је пошло за ногом још три пута тако да је крајњи резултат ове утакмице гласио 7:1 у корист домаће екипе. Стрелци су били Игор Матић у два наврата и Немања Маринковић прелепим ударцем са дистанце.

Пета утакмица и исто толико пораза. Ако би гледали статистику, то нам је 15. узастопни пораз у првенству (рачунамо и прошлу сезону) и то је свакако рекорд који би што пре требао да се прекине. Да ли ће нам то успети у наредном колу, видећемо, али нас свакако чека тежак меч против фаворизованог ФК "ТЕК Слога" из Великих Црљена.