.

.

уторак, 22. април 2014.

Зеочани демонстрирали силу на Комуналеу

ФК Лазаревац - Рудар (Зеоке) 0:6 (0:3)
Стрелци: 0:1 Туфегџић у 6, 0:2 Раковић у 33, 0:3 Вељовић у 44, 0:4 Раковић у 70, 0:5 Раковић у 75, 0:6 Вељовић у 80. минуту
Терен: ФК "Борац" Лазаревац. Гледалаца: 25
Главни судија: Немања Спасојевић Помоћници: Игор Тиодоровић, Радован Богићевић
Делегат: Звонко Столић

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Петровић Н., Пауновић З., Јаковљевић Д. Марко, Миљанић, Петровић М., Богдановић (76. Љубичић), Цојић (78. Ивковић), Јеремић (к), Брајовић, Јаковљевић Ј. Марко (12. Пауновић И.)

РУДАР: Цицовић, Николић, Јовановић, Здравковић (к), Алексић Н., Вељовић, Алексић М., Рабреновић, Раковић, Стојковић, Туфегџић (59. Ракас)


Да представљају најозбиљнијег кандидата за улазак у виши ранг, екипа Рудара из Зеока је то и потврдили након суботњег меча на Комуналеу против Грађана. Голове које су постизали и шансе које су стварали заслужују сваки респект. Наш тим је деловао потпуно немоћно у првом делу утакмице када буквално нисмо били у прилици да угрозимо гол гостију. Донекле се наша игра поправила у наставку; имали смо пар веома добрих шанси за гол код резултата 0:3, али срећа нам није била наклоњена. Зеочани су "смањили гас" у другом полувремену; покушавали су да креирају разне акције углавном по боковима и успели су да дају још 3 гола у других 45 минута меча. Виђена су два прелепа гола; прво ефектан погодак главом нападача Раковића, који је успео да постигне и хет-трик, а потом и ударац Вељовића са 16 метара за коначних 0:6. Ти голови су успели да измаме аплаузе како малобројних навијача тако и наших играча. Треба напоменути и то да је утакмица протекла у заиста фер и коректној игри обе екипе. Није виђен ниједан груб старт, нити кварно ударање, и ниједан једини жути картон није додељен. Остаје нам да честитамо екипи из Зеока на одличној представи и игри. Знало се и пре меча да су они велики фаворити и да свакако наш тим не би требало да тражи бодове у овом мечу. Наредни ривал је још једна екипа из самог врха табеле, а то је Младост из Чибутковице. Утакмица се игра у суботу на њиховом терену са почетком у 17 часова. Спортски поздрав!!!