.

.

уторак, 15. април 2014.

Пораз из пенала

Шумадија (Мали Црљенци) - ФК Лазаревац 1:0 (1:0)
Стрелац: Јосиповић из једанаестерца у 7. минуту
Терен: ФК "Шумадија" Мали Црљенци. Гледалаца: 50
Главни судија: Немања Спасојевић Помоћници: Радиша Маринковић, Ивана Цаковић
Делегат: Милан Костадиновић

ШУМАДИЈА: Нинић, Анђелковић Б., Анђелковић Н., Ануша, Петровић Ма., Јовановић, Јосиповић (56. Петронијевић), Милосављевић (85. Живановић), Миловановић (к), Милановић, Петровић Ми. (63. Бјековић)

ЛАЗАРЕВАЦ: Павловић, Петровић Н., Пауновић З., Миљанић, Пауновић И., Петровић М., Брајовић, Цојић, Јеремић (к), Богдановић, Бојић.


Утакмица је решена већ у 7. минуту када је голман Лазаревчана Павловић оборио играча Шумадија Јосиповића у свом шеснаестерцу, а судија Спасојевић показао на белу тачку. Управо је Јосиповић и извео најстрожу казну и, испоставиће се на крају, поставио коначан резултат. Остатак меча протекао је у борбеној борби, можда и не толико атрактивној за гледаоце. Обе екипе су имале по неколико зрелих шанси за промену резултата, али мреже су до краја меча мировале. Овом победом екипа из Црљенаца се изједначила са нашим тимом по броју бодова на табели. Наредни сусрет наш тим игра са Рударом из Зеока, екипом која претендује да уђе у виши ранг. Свакако да ће ово бити тежак испит за наше играче, али у фудбалу, и поготово у овом рангу такмичења изненађења су могућа. Спортски поздрав!!!