.

.

недеља, 2. март 2014.

Борац (Араповац) - ФК Лазаревац 0:1 (0:0)

Кишовито време у Јунковцу где се и одиграла ова занимљива утакмица, али терен је био идеалан за игру иако је киша непрестано "ромињала". Чврсто и борбено прво полувреме у којем смо видели две шансе на обе стране, док је наставак меча донео офанзивну игру нашег тима и завршницу меча у којој је домаћин могао да стигне до изједначења.

Поред ове победе свакако морамо споменути и један "мали" јубилеј. Капитену нашег тима, Марку Јаковљевићу, данас је ово био 100. меч у плаво-црном дресу. Можемо само да му пожелимо да дође и до цифре од 200 утакмица за наш тим. Стрелац на мечу је био Драган Богдановић, повратник у наш табор, који је на самом почетку другог полувремена лепо испратио центаршут од стране Миљанића и из прве упитио лопту ка голу Араповчана и постигао испоставиће се и једини погодак на овом мечу. Тренер Петровић може свакако бити задовољан пре свега игром наших изабраника који су лепо знали да "стану" на лопту и до ноге дођу до нове шансе по гол. Таквих шанси је било доста на овом мечу и право је чудо да је само један гол завршио иза леђа голмана домаћих. У самој завршници меча домаћин је могао до изједначења али се статива испречила и остало је 0:1. Наредни противник је Димитрије Туцовић из Шушњара, а меч се игра у среду. Спортски поздрав!!!

ФК Лазаревац: Ивковић - Јаковљевић, М. Петровић, Росић, Н. Петровић - Цојић, Богдановић - Миљанић, Пауновић, Бојић - Љубичић. Играо је још: Брајовић.