.

.

недеља, 4. август 2013.

Лазаревчани 4. у Бурову, прекинут меч за 3. место


Своје друго учешће на турниру у Бурову, Лазаревчани су освојили 4. место, баш као и пре две године. Првог дана турнира за противника смо добили сјајну екипу Борца из Лазаревца, која је, испоставиће се на крају и освојила овај турнир, победивши у финалу домаћина са 5:0. Борац је одиграо сјајно две утакмице и сасвим заслужено освојио највреднији пехар. Наш тим је тог првог дана изгубио 2:0 од клуба са којим смо у пријатељским односима и на чијем терену ћемо и ове сезоне играти у првенству. У другом сусрету домаћин Бурово је са 2:1 савладао Раднички из Дрена.

Састав екипе против Борца: Нешковић - Јаковљевић, Јовановић, Петровић - Пауновић И., Цојић - Миљанић, Видаковић, Николић - Лазић, Јеремић. Играли су још: Аулик, Мицић, Пауновић З., Росић и Јевтић.

Утакмица за 3. место је припала екипи из Дрена. Меч је иначе прекинут на полувремену када је дошло до гужве између судија на овом мечу и неколико играча екипе из Лазаревца. У целој тој гужви један од помоћника је заставицом ударио нападача Лазића што је још додатно разбеснело наше играче. Ушли су тада тренери обе екипе, као и организатори турнира и на неки начин успели да смире страсти и да се покуша са наставком меча. Тренер Видаковић је успео у томе, међутим уследио је позив од судијске тројке, која је захтевала да се из игре избаце нападачи Лазић и Јеремић који је био капитен нашег тима на мечу. Једногласно смо сви пристали на то да не изађемо на терен и да 3. место припадне екипи Радничког. Резултат из првог полувремена је гласио 1:0 за госте из Дрена. Управа ФК Лазаревац се још једном захваљује домаћину турнира, екипи Бурова, на гостопримству и позиву да учествујемо на турниру. Никада између ова два клуба и није било несугласица нити лошег односа. Само се поставља питање зашто је помоћни судија на очиглед неколико играча нашег тима прво претио и опсовао пар наших играча, а затим и упутио тај ударац заставицом на нашег нападача. Наш клуб ће се такође поразговарати са свим играчима из клуба који су имали било какве везе са овим догађајем.

Састав екипе против Радничког: Нешковић - Јаковљевић, Јовановић, Петровић - Аулик, Цојић - Миљанић, Видаковић, Брајовић - Лазић, Јеремић.