.

.

четвртак, 27. септембар 2012.

Куп Србије на територији општине Лазаревац

ФК Лазаревац - Слобода (Стубица) 0:1 (0:1)
Стрелац: Ћирић у 18. минуту
Терен Борца у Лазаревцу. Гледалаца: 100


ЛАЗАРЕВАЦ:
Нешковић, Вићентијевић, Аулик, Јаковљевић (65. Јанковић), Маринковић, Јовановић, Пауновић, Видаковић (46. Пакић Н.), Живојиновић, Николић, Јеремић (80. Пакић С.)
СЛОБОДА: Дугић, Филиповић (55. Живојиновић), Лукић, Јакшић, Премовић (46. Чавић), Недељковић, Ћирић (46. Јеремић), Костадиновић Б., Милосављевић, Ранковић, Мијушковић (46. Ђурђевић).


ФК Лазаревац је једини клуб из 2. општинске лиге који се ове сезоне пријавио за учешће у Купу. Поред нашег клуба, учешће су пријавиле и екипе: Раднички Дрен и Слобода Стубица (1. општинска лига), затим Бурово, ТЕК Слога, Напредак Медошевац, Степојевац Вага, Младост Чибутковица, Младост Барошевац (2. београдска лига), и Борац Лазаревац, Шумадија Шопић, Рудар Зеоке као чланови 1. београдске лиге.

Жребом је одлучено да су у 1. колу састану следећи парови:
Лазаревац - Слобода
ТЕК Слога - Борац Л.
Младост (Ч) - Раднички (Д)
Бурово - Младост (Б)


Наш тим се јако добро познаје се екипом Слободе, одиграно је доста пријатељских утакмица са комшијама и односи између ова два клуба су веома добри. Јучерашњи меч је био први званични и славила је екипа Слободе минималним резултатом 1:0. Гол је постигнут након прекида, када је гостујући играч Ранковић извео одличан слободан ударац, голман Нешковић је крајњим напором успео да закачи ту лопту која погађа пречку и на одбијену лопту налеће Ћирић и доводи госте у вођство. Играо се 18. минут. До тог поготка наш тим је контролисао игру и дао до знања свима да неће лако препустити победу гостима. Ипак, до тог изједначујућег гола није дошло, обе екипе су имале по неколико изгледних прилика, а треба истаћи промашај Живојиновића у самој завршници меча када је са неколико метара промашио прави зицер. Нисмо незадовољни приказаном игром, играчи су се борили, а неке смо и одмарали како би што спремнији одиграли првенствени меч у суботу против Стрмова.