.

.

понедељак, 3. септембар 2012.

ФК Лазаревац трећи на турниру у Стрмову

Иван Пауновић прима пехар за 3. место

Трофеј за освојено 3. место и за најбољег стрелца


Фудбалери ФК Лазаревца су на традиционалном турниру у Стрмову заузели 3. место. Ствар која итекако радује све у клубу је да смо без пораза завршили турнир. Поред наше екипе учествовали су још домаћим Стрмово, Борац Араповац и Деним Дрлупа. Жреб је одлучио да се у полуфиналу састану Лазаревац - Борац, а у другом Стрмово - Деним.

Дуел против Борца је почео око 16ч по правом тропском времену. До 15. минута резултат је могао да гласи 3:0 за наш тим, након што је Лазић погодио пречку, Предраг Видаковић послао лопту преко гола након корнера и Живојиновић искоса шутнуо тик изнад пречке. Уследила је пауза око 25. минута и убрзо после тога Борац је дошао у вођство. Од тог тренутка Лазаревац је кренуо на све или ништа. Ређале су се шансе као на траци, да би до изједначења дошли десетак минута пре краја преко Николе Маринковића. Након тога смо могли и до победе али није било среће у завршници. Приступило се једанаестерцима и фортуна је овога пута ила наклоњена Борцу. Први шут за наш тим голман гостију је успео да одбрани капитену П. Видаковићу, остали извођачи су били прецизни и Араповчани су се нали у финалу.

Лазаревац је играо у следећем саставу: Нешковић, Јаковљевић, Маринковић, П. Видаковић, Јовановић, Аулик, Пауновић, Јеремић, Живојиновић, Н. Видаковић, Лазић. Играли су још: Николић, Н. Пакић, С. Пакић.


У мечу за треће место Лазаревац је приказао одличну игру и декласирао Деним из Дрлупе са 5:0. Резултат је свакако могао бити и већи али су играчи у завршници покушали атрактивним потезима да забаве публику и савладају голмана што им није успело. Било како било, најубедљивија победа Лазаревца од њеног формирања, као и хет-трик Николе Маринковића. Њему је припао трофеј за најбољег стрелца турнира, а голман Нешковић је остао без трофеја за најбољег голмана иако је примио само један гол на две утакмице (остали голмани знатно више). Поред Маринковића у стрелце су се још уписали Борис Лазић и Ненад Видаковић.


Ево и састава Лазаревца: Нешковић, Јаковљевић, Јанковић, П. Видаковић, Јовановић, Аулик, Пауновић, С. Пакић, Н. Пакић, Лазић, Маринковић. Играли су још: Н. Видаковић, Томашевић.