.

.

понедељак, 11. јун 2012.

18. коло - Извештај


  • Стрелац јединог поготка Пантовић у 4. минуту
  • утакмица без такмичарског значаја
  • последње коло Друге општинске лиге


Петка - Лазаревац 1:0 (1:0)
Стрелац: Пантовић у 4. минуту
Игралиште у Петки. Гледалаца: 70

ПЕТКА: Јанковић И., Глигорић (87. Дамњановић), Јанковић С. (64. Петровић Н.), Марковић М., Петровић М., Јовановић, Милосављевић, Пантовић (77. Марковић У.), Ивановић Н., Ивановић Ђ. (72. Јанковић М.), Секулић.
ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Николић, Вићентијевић, Јаковљевић, Маринковић, Јовановић, Ђокић, Аулик, Жујовић, Видаковић, Богдановић.

Екипа Петке је рано повела, већ у 4. минуту, када је Пантовић прецизним ударцем савладао голмана Нешковића. Био је то једини погодак на мечу, па гледаоци могу да буду незадовољни јер није виђен још неки гол. Утакмица је протекла у фер и коректној борби, јер утакмица није имала такмичарског значаја. Били су играчи Лазаревца мало нервознији на терену због неких судијских одлука. Мора се рећи да је екипа дошла са само једанаест играча, јер су многи пропустили овај меч због суспензија или повреда. Играчи који су изашли на терен су дали свој максимум, који је нажалост био недовољан за повољнији резултат.

Кад се подвуче црта, била је ово јако успешна сезона за екипу Лазаревца. За вечину играча ово је била прва сезона, а многима и први пут да су играли велики фудбал. На реду је пауза у првенству а врло брзо ће почети припреме већ за наредну сезону. До тада, спортски поздрав од играча и управе ФК Лазаревца!!!