.

.

понедељак, 21. мај 2012.

16. коло Друге општинске лиге


  • Двоструки стрелци на мечу, Аулик и Милосављевић
  • ФК Лазаревац промашио пенал у 54. минуту
  • Трећи узастопни гол Мицића на првенственим утакмицама
  • Трећа победа у низу за ФК Лазаревац



Димитрије Туцовић - ФК Лазаревац 2:3 (0:1)
Стрелци: 0:1 Аулик у 21, 1:1 Милосављевић у 58, 1:2 Аулик у 67, 2:2 Милосављевић у 77, 2:3 Мицић у 84 минуту.
Игралиште у Шушњару. Гледалаца: 70


Д. ТУЦОВИЋ: Савковић, Милиновић, Јосиповић (63. Саватовић), Илић, Гавриловић (70. Живковић), Живановић Никола, Милосављевић, Пипер (46. Дамјановић), Новаковић, Ристановић, Живановић Ненад.
ЛАЗАРЕВАЦ: Нешковић, Пауновић, Перишић (84. Вићентијевић), Јаковљевић, Маринковић, Николић, Видаковић Н. (18. Јеремић), Рацић (52. Мицић), Видаковић П., Аулик, Лазић.


Све похвале за играче Лазаревца који нису клонули до самог краја утакмице. Два пута смо водили, а Д. Туцовић поравњавао резултат, да би у самом финишу сусрета тачку на овај меч ставио Мицић. У екипи Лазаревца веома расположен играч је био Душан Аулик са два ефектна гола, док је на другој страни Милосављевић био тај који је враћао своју екипу у живот. 






На игралишту у Шушњару се окупио велики број љубитеља фудбала. Било је доста присталица оба клуба и све је протекло фер и спортски, како на терену тако и ван њега. Био је ово јако занимљив и динамичан меч, где је домаћа екипа успевала два пута да изједначи резултат, али је срећнији из овог дуела изашла екипа Лазаревца. Нова три освојена бода, трећа победа у низу што је само резултат напорног рада у припремном периоду. Екипа Лазаревца је била ван помоћи неколицине играча; Милан Јовановић, Стеван Живојиновић, Раде Јанковић, Драган Богдановић су само неки од имена. Ипак играче које је тренер Томашевић одредио за овај меч су пружили свој максимум и борбеност што се од њих и тражило. 








По први пут смо објавили на нашој блог страници клипове са датим головима са данашњег меча. Овога пута неће бити детаљног извештаја са утакмице, видео клипови ће Вам приказати најбоље како је све то и изгледало на терену. Једино што ћемо још додати је да је публика данас сигурно уживала у овом мечу, где је опет виђено доста голова и шанси. Остало је још два кола до краја, а наредни викенд је пауза што се тиче Друге општинске лиге, јер репрезентација општинске лиге Лазаревца учествује на традиционалном турниру који окупља још репрезентације Гроцке, Обреновца, Младеновца и Сопота. До скоријег виђења!!!