.

.

недеља, 18. март 2012.

9. коло Друге општинске лиге Лазаревац

ФК Лазаревац - Петка (Петка) 2:4 (2:2)
Стрелци: 1:0 Ђокић у 12, 2:0 Мицић у 19, 2:1 Пантовић у 23, 2:2 Догањић у 28, 2:3 Вићентијевић а.г. у 68, 2:4 Догањић у 70. минуту
Игралиште у Шушњару. Гледалаца: 70
Црвени картон: Живојиновић С. у 82. минуту (Лазаревац)

ЛАЗАРЕВАЦ: Мијатовић, Живојиновић С., Вићентијевић, Јаковљевић, Јовановић, Видаковић, Ђокић, Живојиновић П., Ранковић (54. Жујовић), Мицић, Пауновић.
ПЕТКА: Милановић, Јовановић, Петровић, Дамњановић, Јанковић И., Пантовић (79. Пантовић), Ивановић Н. (29. Јанковић С.), Милосављевић (84. Ивановић Ђ.), Секулић, Догањић (73. Марковић У.), Живковић (79. Пауновић).

Какав почетак меча за ФК Лазаревац. Тандем Мицић-Ђокић је стварао главобољу играчима Петке. Два опасна контра напада из којих су постигнути голови, плус 2-3 шансе. И све то у првих 20 минута утакмице. Али онда све креће низбрдо по наш тим. Наиме, оба наша голмана нису била у могућности да дођу на меч. па је на гол стао Никола Мијатовић, играч средине терена. Прва прилика за госте и одмах погодак из слободног ударца. Није то био јак шут, али неискуство голмана Мијатовића је доста допринело да лопте заврши у мрежи. Недуго затим изједначење опет после грешке голмана када га је лопта прескочила. У наставку оба поготка Петке су дате након неспретности у нашој одбрани. Било је ово последње коло у јесењем делу првенства. Пролећни део почиње почетком Априла, и надамо се да ћемо уз неколико нових играча поправити утисак.