.

.

петак, 16. март 2012.

1. коло Друге општинске лиге Лазаревац

Борац (Араповац) - ФК Лазаревац 1:0 (1:0)
Стрелац: 1:0 Мијатовић у 32. минуту
Игралиште у Јунковцу. Гледалаца: 50


БОРАЦ: Гвозденовић, Марковић, Ивановић, Аврамовић Иван (72. Стевановић), Пантелић, Петковић, Мијатовић, Ђорђевић, Аврамовић Игор (60. Исаиловић), Ђурић, Почуча (90. Милошевић).

ЛАЗАРЕВАЦ: Ђорђевић М., Јаковљевић (46. Степић), Јовановић, Живојиновић С., Маринковић, Видаковић П., Мицић, Перишић, Јеремић, Пауновић, Ранковић (46. Нешковић).

По сунчаном и спарном времену одиграна је прва званична утакмица нашег тима. Пут Јунковца је кренуло 18 играча. У првом полувремену, домаћин је пре поготка, имао две идеалне прилике за гол. Из трећег покушаја, голман Ђорђевић је био савладан.  Десило се то у 32. минуту. Међутим, након само 5 минута, пенал за Лазаревчане. Лопти је пришао Предраг Видаковић и на нашу жалост погодио пречку. До краја полувремена није било шанси на обе стране. На полувремену, две измене у нашој екипи, што је довело до нешто боље игре. Капитен Маринковић је имао два добра шута ка голу Гвозденовића, али није било промене резултата. У самом крају утакмице, домаћин пропушта сијасет прилика за гол. С обзиром да је ово већини играча Лазаревца била прва утакмица, као и то да нису играла четири битна играча, можемо бити веома задовољни резултатом. У наредном колу нас очекује сусрет са екипом Расадника.